SOPA DE PARAGUAIANS I MELÓ

SOPA DE PARAGUAIANS I MELÓ

Ingredients:
  • ½ meló
  • 3 paraguaians
  • 1 llima
  • Agua mineral
Pas 1
Talla el meló i fes unes boletes amb un buidador de cuina. Reserva-les i trosseja la resta.
Pas 2
Posar-ho a la batedora i liquar.
Pas 3
Tallar els paraguaians a grillons.
Pas 4
Muntar els bowls amb el triturat de meló, els paraguaians, les boletes de meló i tires de llima.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.