GALETES DE PASTANAGUES

GALETES DE PASTANAGUES

Ingredients:
  • 250g de farina per a rebosteria
  • 75g de sucre integral o emplafona
  • 125g de mantega
  • 1 ou
  • 130g de pastanaga ratllada
  • 10 ml de mel
  • 1 cullerada de canyella
  • 1 cullerada de llevat
  • 100g de nous
  • 70g de xocolata trossejada o en llavors.
  • 1dita de ratlladura de llimona
  • Polsim de sal
Pas 1
Batre la mantega amb el sucre en una batedora o amb espàtula de fusta.
Pas 2
Afegir l'ou, la mel i la canyella. Barrejar bé fins que la massa quedi cremosa.
Pas 3
Afegir la farina i el llevat tamisades sobre la preparació, incorporar la pastanaga ratllada, la ratlladura de llimona i les nous trossejades.
Pas 4
Precalentar el forn a 170º . Folrar una safata de forn amb paper vegetal i amb una cullera disposar a la safata les galetes, aixafant lleugerament i deixant espai entre si.
Pas 5
Pressionar cada galeta amb un trosset de xocolata. Enfornar durant 10-15 minuts fins que estiguin cuinades. Després, col·loca-les en una reixeta perquè es refredin. Acompanyar amb llet vegetal amb xarop de ágave si es desitja.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.