icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Gelats de préssec saltejat

Gelats de préssec saltejat

Ingredients:

400 g de préssec de vinya

2 cullerades de sucre de coco

200 g de iogurt grec

4-5 maduixes

Per decorar (opcionals):

Xocolata blanca

Arròs inflat

Daus de préssec

Per a 8 gelats
Pas 1
Peleu els préssecs i trossegeu-los. Renteu les maduixes i traieu-ne les puntes.
Pas 2
Escalfeu el sucre de coco en una paella amb una cullerada d’aigua fins a aconseguir un caramel fluix; afegiu-hi els préssecs i les maduixes. Saltegeu-ho uns minuts.
Pas 3
Bateu lleugerament la fruita, que en quedin alguns trossets.
Pas 4
Barregeu el iogurt amb el batut i aboqueu-ho en motllos de gelat de silicona. Poseu-ho a congelar.
Pas 5
Una vegada congelats, desemmotlleu els gelats i decoreu-los amb xocolata blanca fosa. Enganxeu-hi immediatament els trossets de préssec i l’arròs inflat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.