Hamburguesa de pollastre, espècies i herbes

Hamburguesa de pollastre, espècies i herbes

Ingredients:
  • 1 safata de 4 hamburgueses de pollastre
  • 2 cullerades d’orenga
  • 1 culleradeta de comí
  • Una mica de julivert picat
  • 1 cullerada rasa de pebre vermell dolç
  • ½ pebrot vermell picat
  • 2 cullerades de ceba picada
Pas 1
Poseu les 4 hamburgueses en un bol i desfeu-les amb les mans.
Pas 2
Afegiu-hi les espècies i les herbes, la ceba i el pebre vermell; barregeu-ho bé.
Pas 3
Dividiu la massa en dues porcions i modeleu dues hamburgueses grans.
Pas 4
Rostiu-les per tots dos costats.
Pas 5
Us suggerim que les serviu amb bastons de moniato fregit; amanida de tomàquet, alvocat i blat de moro, i una salsa de cogombre, all i iogurt.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.