Hamburguesa de pèsols i romesco

Hamburguesa de pèsols i romesco

Ingredients:
  • 2 tasses de pèsols secs partits
  • ½ tassa darròs
  • 1 ceba tendra
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 1 tassa de col llombarda
  • 1 grapat damanida verda (escarola, ruca, etc.)
  • 1 cullerada de salsa romesco
  • Pa per a hamburgueses
  • Oli doliva verge
  • Sal marina
  • Pebre
Pas 1
Deixeu els pèsols en remull durant la nit o 8 hores.
Pas 2
Escorreu-los i cuineu-los, coberts amb aigua i una mica de sal, fins que estiguin tendres; l’ideal és que no sobri aigua.
Pas 3
Passeu-los per un passapuré o tritureu-los. Poseu-los en un bol amb l’arròs i afegiu-hi de mica en mica el pa ratllat per donar-hi la consistència desitjada. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Pas 4
Doneu-li forma i feu les hamburgueses en una paella durant uns 10 minuts a foc mitjà.
Pas 5
Munteu l’hamburguesa posant-hi una mica de verd a sota, l’hamburguesa i després la col llombarda tallada molt fina i la salsa de romesco.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.