Heura al Curri

Heura al Curri

Ingredients:

Bocados Heura® Originals

2 cebes mitjanes

2 dents d'all 

2 cullerades soperes de curri en pols 

75gr de salsa de tomàquet

1 vitet

300ml de llet de coco

Oli, pebre i sal

80gr d'arròs basmati

Pas 1
Cou l'arròs i deixa'l escorregut.
Pas 2
Daura els Bocados Originals d'Heura® i retira'ls.
Pas 3
Pela i pica la ceba i l'all i posa'ls en la mateixa paella amb una mica d'oli i sal a foc mitjà durant 10 minuts sense que la ceba arribi a daurar-se.
Pas 4
Pica el vitet i afegeix-lo a la paella juntament amb el curri i la salsa de tomàquet i barreja-ho tot durant 2 minuts.
Pas 5
Afegeix la llet de coco amb una mica de sal i pebre mòlt i deixa que redueixi durant aproximadament 10 minuts.
Pas 6
Afegeix els bocados i remou tot per a que quedi ben barrejat.
Pas 7
Serveix en un plat l'arròs blanc i posa Heura® al curri per sobre.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.