Heura al pebre

Heura al pebre

Ingredients:
180gr d'Heura®
Pebre negre mòlt
Pebre negre en gra
Nata de soja
200ml de brou de verdures
Xampinyons
1/2 cullerades de margarina
Oli d'oliva
Sal
Pas 1
Tallem els xampinyons a làmines i els saltegem en una paella amb una gota d'oli i un pessic de sal i apartar-los.
Pas 2
Saltejar el Heura® i apartar.
Pas 3
Afegim a la paella: els xampinyons, una culleradeta de margarina, el brou de verdura, la nata líquida per a cuinar, una miqueta de pebre negre mòlt i unes boletes de pebre negre en gra.
Pas 4
Remenem a foc mitjà en un principi, i quan es fongui la mantega i la salsa comenci a reduir, el posem a foc lent.
Pas 5
Anem remenant la salsa durant 15 minuts, fins que redueixi i agafi una consistència cremosa.
Pas 6
Guarnició: Pots acompanyar el teu plat amb unes patates al forn.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.