IBÈRIC ROLL

IBÈRIC ROLL

Ingredients:
  • 1u. pa Rock&Roll
  • 200g de Cordó de llom de porc ibèric 
  • 1 Albergínia escalivada .
  • Una cullerada de Chimichurri .
  • Un xic de sal fina
Pas 1
Rostiu el cordó de llom de porc ibèric, i un cop rostit, talleu-lo a rodanxes fines.
Pas 2
Talleu el pa per la part superior sense tallar-ne la base
Pas 3
Poseu l’albergínia i el cordó de llom fet a trossos dins el roll
Pas 4
Escalfeu el roll al forn
Pas 5
I finalment amaniu el roll amb la salsa chimichurri
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.