Iogurt gelat amb albercocs i llimona

Iogurt gelat amb albercocs i llimona

Ingredients:
  • 6 iogurts naturals
  • 5-6 cullerades de xarop d'atzavara
  • La ratlladura de 2 llimones
  • 6 albercocs
Pas 1
Barrejar els iogurts amb el xarop i la ratlladura de llimona i batre.
Pas 2
Posar la barreja en una bossa de congelació i congelar, amb la bossa ben plana.
Pas 3
Quan estigui a punt de congelació, retirar la barreja i triturar-la.
Pas 4
Tallar els albercocs a dauets petits i afegir a la barreja.
Pas 5
Tornar al congelador el temps suficient perquè agafi textura, retirar i servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.