Llagostins saltats amb cirerols i salsa pesto

Llagostins saltats amb cirerols i salsa pesto

Ingredients:
  • 300 g de llagostins cuits
  • 8-10 cirerols (tomàquets cherry)
  • Oli d´oliva verge extra
  • sal marina 
  • 1 pot de salsa pesto
  • Unes fulles d’alfàbrega fresca
Pas 1
Talleu els cirerols en quatre parts i salteu-los en una paella amb una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva verge extra.
Pas 2
Afegiu-hi unes fulles d’alfàbrega i afegiu-hi els llagostins; salteu-los uns minuts.
Pas 3
Afegiu-hi la salsa, removeu-ho i serviu-ho.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.