XAROP PER AL REFREDAT: MACERAT DE LLIMONA, MEL I FARIGOLA

XAROP PER AL REFREDAT: MACERAT DE LLIMONA, MEL I FARIGOLA

Ingredients:
  • 2 llimones
  • Unes quantes branques de farigola fresca
  • 350g de mel de flors o mel amb pròpolis
Pas 1
Renta bé les llimones i talla-les en quarts.
Pas 2
Neteja i seca les fulles de farigola fresca.
Pas 3
Col·loca en un pot amb una tapa un parell de capes de llimona amb unes fulles de farigola.
Pas 4
Escalfa la mel, sense que bulli i cobreix les llimones en el pot. Deixa reposar a temperatura ambient i després tanca.
Pas 5
Deixa macerar un parell de dies.
Pas 6
Prendre una culleradeta a l’esmorzar o entre hores.
Pas 7
Consell: El macerat augmenta les propietats dels ingredients
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.