MADUIXES AMB NATA DE MACADÀMIA I GINGEBRE

MADUIXES AMB NATA DE MACADÀMIA I GINGEBRE

Ingredients:
  • 300g de nous de macadàmia
  • 1 arrel petita de gingebre fresca
  • 100ml d’aigua
  • 2 c. soperes d’atzavara
  • 500g de maduixes
  • 50g avellanes torrades
  • 125g de gerds
  • 60ml d’atzavara
Pas 1
Posa les nous de macadàmia en remull durant 6 hores. Passat el temps esbandeix-les en aigua freda i eixuga-les.
Pas 2
Ratlla el gingebre i amb un colador pressiona per esprémer el suc.
Pas 3
Tritura en una batedora potent les nous de macadàmia, l’atzavara, l’aigua, 2 c. soperes de suc de gingebre i 150g de maduixes.
Pas 4
Talla la resta de maduixes en meitats i les petitones deixa-les senceres.
Pas 5
Monta una copa amb la nata, les maduixes i topping d’avellanes picades
Pas 6
Tritura els ingredients de la salsa de gerds i aboca-la per sobre les maduixes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.