MINI BURGERS DE PÈSOLS

MINI BURGERS DE PÈSOLS

Ingredients:
  • 160g de pèsols
  • 120 g de cigrons
  • 1/2 ceba vermella
  • 1 c. s d’olivada
  • 2 c. soperes de farina d’arròs
  • 1 c. s de romaní fresc trinxat
  • 1gra d’all
  • sal
  • 2 c.soperes de llavors de sèsam negre
  • 1 c.sopera de nibs de ceba fregida
  • 1/2 c.sopera d’all en pols
Pas 1
Talla la ceba en brunoise i sofregeix-la amb una paella a foc baix junt amb el gra d’all trinxat.
Pas 2
Afegeix els pèsols, sofregeix una mica més i tapa perquè s’acabin de coure.
Pas 3
Afegeix els cigrons, el romaní i la sal al gust.
Pas 4
Retira del foc i aixafa amb una forquilla perquè quedi una massa homogènia.
Pas 5
Deixa refredar i afegeix la farina d’arròs i l’olivada.
Pas 6
Forma les mini-hamburgueses. Si deixes reposar la massa a la nevera uns 30 min tindràs una millor consistència.
Pas 7
En un bol o plat, barreja les llavors de sèsam, els nibs de ceba fregida i l’all en pols. Arrebossa el voltant de cada hamburguesa amb aquesta barreja, formant una crosta.
Pas 8
Afegeix unes gotes d’oli d’oliva verge a la paella i dora banda i banda.
Pas 9
Les pots servir amb mini panets d’hamburguesa, mostassa i fulles verdes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.