Minialbergínia amb salsa teriyaki i formatge fresc AO

Minialbergínia amb salsa teriyaki i formatge fresc AO

Ingredients:
  • 4 minialbergínies
  • 2 cebes tendres
  • 40 g de cacauets torrats
  • 20 g sèsam torrat
  • 1 formatge fresc AO (250 g)
  • 100 g fècula de blat de moro
  • 100 ml oli vegetal
  • Salsa teriyaki
  • 200 ml de vi blanc, preferiblement sake
  • 100 ml soja japonesa
  • 80 ml mirin
  • 30 g de sucre (panela millor)
  • 15 g fècula de blat de moro (Maizena)

 

Pas 1
Poseu tots els ingredients en un cassó a foc mitjà, moveu-los i barregeu-los fermament amb una batedora manual fins que aconseguiu una salsa espessa. Reserveu-la.
Pas 2
Talleu les minialbergínies a quarts, saleu-les i deixeu-les reposar uns 10 minuts (perquè dessagnin).
Pas 3
Amb un drap net o paper de cuina traieu l’aigua que han deixat anar, enfarineu-les amb Maizena i fregiu-les en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-les en un paper absorbent.
Pas 4
En una paella, poseu les albergínies amb la salsa i saltegeu-les lleugerament amb cubs de formatge fresc tallats de 2 cm x 2 cm, més o menys.
Pas 5
Un cop tingueu les albergínies i el formatge saltejat i calent, regueu-ho amb el cacauet i les cebes tendres tot picat finament. Ho podeu decorar amb el sèsam torrat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.