Minicarbassons al forn amb pesto d’alvocat

Minicarbassons al forn amb pesto d’alvocat

Ingredients:
  • 4 minicarbassons (2 carbassons verds i 2 de grocs)

  • 6 cirerols (tomàquets cherrys)
  • 1 grapat d’alfàbrega
  • 40 g de nous de macadàmia
  • 40 g oli doliva verge extra
  • 1 alvocat madur gran
  • 1 gra dall sense germen
  • Llavors de xia
  • Sal al gust
Pas 1
Netegeu i talleu els carbassons longitudinalment per la meitat. Saleu-los i reserveu-los.
Pas 2
En una safata de forn, estireu sobre un paper encerat les tires de carbassó i enforneu-les 8 minuts a 180° amb el forn prèviament calent.
Pas 3
Poseu al vas del túrmix l’alfàbrega, les nous, l’oli, l’alvocat, l’all i la sal.
Pas 4
Tritureu-ho fins que aconseguiu una textura cremosa. Reserveu-ho.
Pas 5
A l’hora d’emplatar, poseu els carbassons en una plata, salseu-los i decoreu-los amb xia, fulles d’alfàbrega i oli d’oliva (hi podeu afegir escama de sal, si voleu).
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.