Mona de Pasqua de xocolata i ametlles

Mona de Pasqua de xocolata i ametlles

Ingredients:
  • 1 rosca de Pasqua Ametller
  • 250 g de xocolata per a rebosteria
  • 120 g de granets dametlla
  • 2-3 figures de xocolata Ametller
  • 1 tros de pa
  • Minious de colors
  • Plomes de colors
Pas 1
Trossegeu la rajola de xocolata i poseu-la en un cassó petit.
Pas 2
Poseu a bullir aigua en una cassola mitjana. Quan trenqui el bull, retireu-la del foc i submergiu-hi el cassó petit amb la xocolata trossejada. Si eviteu fer-ho a foc directe, la xocolata no perdrà brillantor. Barregeu-la amb una espàtula de silicona suaument.
Pas 3
Col·loqueu el tortell de Pasqua sobre una safata amb una mica d’altura i esteneu-hi la xocolata fins a cobrir-lo totalment.
Pas 4
Escampeu el granet d’ametlles pels laterals.
Pas 5
Es pot deixar el tortell amb la mateixa forma o omplir el mig amb un tros de pa, cobrir-lo amb xocolata i punxar-hi les plomes de colors.
Pas 6
Decoreu-lo amb les figures de xocolata i els ous de colors.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.