Mona vegana sense gluten

Mona vegana sense gluten

Ingredients:
  • 240g de farina d’arròs
  • 120g de farina de tapioca
  • 260g de sucre de coco
  • 60g de cacau en pols pur sense sucre
  • 1 polsim de sal
  • 3 c. postre de llevat
  • 240ml d’oli de coco (o d’oliva o gira-sol)
  • 400ml de llet vegetal sense sucres
  • 500g de crema de coco
  • 400g de xocolata 80% (si t’agraden les emocions fortes, del 99%)
Pas 1
Escalfa el forn a 180º
Pas 2
Prepara dos motllos rodons d’uns 15cm de radi i cobreix-ne amb una fina pel·lícula d’oli les parets
Pas 3
En un bol barreja tots els ingredients secs
Pas 4
En un altre bol barreja tots els ingredients humits i després afegeix-los als ingredients secs. Bat enèrgicament tots els ingredients amb unes varetes de cuina.
Pas 5
Divideix la massa entre els dos motllos en dues meitats exactes
Pas 6
Forneja’ls a 180º durant 40 minuts. Després deixa refredar abans de desemmotllar
Pas 7
En un cassó escalfa la meitat de la crema de coco (250ml) fins que bulli
Pas 8
Ralla la xocolata en un bol i afegeix la crema de coco bullint, remena be fins obtenir una textura “ganache” i deixa refredar
Pas 9
En un altre bol aboca els altres 250ml de crema de coco. I afegeix cullerada a cullerada el “ganache” de xocolata mentre remenes fins que quedi una textura ben fina. Deixa refredar la massa de glacejat a la nevera unes 3-4 hores fins que quedi una textura sòlida però manejable amb espàtula.
Pas 10
Forma capes amb el pa de pessic i el glacejat i decora al teu gust amb ous de xocolata negra o fruits secs que també pots cobrir amb cobertura de xocolata. Pots ajudar-te d’una mànega pastissera per col·locar el glacejat
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.