PANELLET DE CODONY

PANELLET DE CODONY

Ingredients:
Ingredients per a 45-50 panellets · 400g d’ametlla en pols · 360g de sucre · 100g de patata bullida · 1 rovell d’ou · 1 pessic de sal · Ratlladura d’una llimona · Codony
Pas 1
Barregem el sucre amb l’ametlla, la pell de llimona, la sal i el rovell. Barregem fins a formar una massa uniforme i que no s’enganxi.
Pas 2
Ho deixem tota la nit a la nevera i l’endemà dividim la massa en diferents porcions segons les varietats de panellets que es vulguin preparar.
Pas 3
Agafem una porció de massa i en fem un xurro.
Pas 4
Tallem porcions de codony i l’anem posant al damunt.
Pas 5
Fem un altre xurro de la mateixa mida i el posem damunt del codony (com si féssim un entrepà)
Pas 6
Segellem els laterals i el tallem en porcions iguals amb un ganivet.
Pas 7
Ho posem en una safata amb paper de forn i ho enfornem.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.