Pas 1
Preescalfar el forn a 180 º C
Pas 2
En un bol, barreja tots els ingredients amb les mans fins aconseguir una massa. Amb aquesta massa folra un motlle de 24 cm de diàmetre.
Pas 3
Enforna la base durant 15-20 min. Deixar refredar completament
Pas 4
En un pot, escalfa la llet cremosa de coco, el xarop d'auró i la vainilla.
Pas 5
Quan la llet estigui tèbia, dissol l'agar-agar perquè no quedi cap grumoll.
Pas 6
Retira del foc i deixa que espesseixi una mica.
Pas 7
Aboca el farcit a sobre de la base freda
Pas 8
Introdueix el pastís a la nevera durant almenys 4 hores.
Pas 9
Decora amb les fruites que més t'agradin
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.