Pas 1
Preescalfeu el forn a 150°.
Pas 2
Bateu les clares, aneu-hi incorporant a poc a poc el sucre fins que obtingueu una merenga ferma i brillant, incorporeu-hi les avellanes i barregeu-ho amb compte.
Pas 3
Estireu la crema de merenga en una safata de forn amb paper sulfurat donant-li forma de cèrcol. Enforneu-ho 1 hora i deixeu que es refredi dins del forn.
Pas 4
Munteu la nata, ompliu el cèrcol de merenga amb nata, decoreu-lo amb les fruites vermelles i les fulles de menta.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.