BARQUETA DE PINYA AL FORN I MOZZARELLA

BARQUETA DE PINYA AL FORN I MOZZARELLA

Ingredients:
  • 1 pinya
  • 1 paquet de mozzarella mini
  • Romaní fresc
  • 2 cullerades de pesto Ametller
Pas 1
Peleu la pinya i talleu-la a rodanxes d'1 cm aproximadament. Passeu-la per la planxa amb unes gotes d'oli.
Pas 2
Talleu-la a tires i després a daus. Feu servir la branqueta de romaní per fer la broqueta traient-li les fulles de sota.
Pas 3
Punxeu la mozzarella i després la pinya i pinteu la mozzarella amb una mica de pesto Ametller.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.