Pas 1
Barregem la farina amb les espècies i la sal i anem afegint aigua molt a poc a poc fins obtenir una massa per fer brunyols (ni molt líquida ni molt espessa), la textura justa perquè aguanti be al fregir-se.
Pas 2
Tallem les bledes i la ceba en juliana i les barregem amb la massa.
Pas 3
Escalfem oli abundant en una paella o fregidora.
Pas 4
Formem boletes de la massa amb la mà i les anem fregint una a una. És important quan estan fregides escorre molt bé l’oli del fregit i reservar-les sobre paper absorbent de cuina.
Pas 5
Aboca la llet de soja, el suc de llima, la ratlladura de llima, el suc de gingebre, la sal i la caiena en un got alt i barregeu amb una batedora. Mentre barreja, aneu abocant a poc a poc l'oli fins que la maionesa tingui la textura desitjada.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.