NIUS DE BLEDES I CURRY

NIUS DE BLEDES I CURRY

Ingredients:
  • 6 c. soperes de farina de cigró
  • 1/2 c. postre de comí
  • 1 c. postre de curry
  • 1/4 c.postre de cayena en pols
  • 3 grapats de fulles de bledes
  • 1 ceba vermella
  • Sal marina
  • Oli d’oliva
  • 50 ml llet de soja natural

  • 150 ml d'oli de gira-sol
  • 1/2 cullerada de suc de llima acabat d'esprémer
  • 1 ratlladura de mitja llima
  • 1 cullerada de suc de gingebre (ratlla el gingebre i esprem amb la mà)
  • 1 pessic de cayena
  • 1 mica de sal

 

Pas 1
Barregem la farina amb les espècies i la sal i anem afegint aigua molt a poc a poc fins obtenir una massa per fer brunyols (ni molt líquida ni molt espessa), la textura justa perquè aguanti be al fregir-se.
Pas 2
Tallem les bledes i la ceba en juliana i les barregem amb la massa.
Pas 3
Escalfem oli abundant en una paella o fregidora.
Pas 4
Formem boletes de la massa amb la mà i les anem fregint una a una. És important quan estan fregides escorre molt bé l’oli del fregit i reservar-les sobre paper absorbent de cuina.
Pas 5
Si vols evitar els fregits, també queden molt be al forn: 20-30 min. a 180º
Pas 6
Aboca la llet de soja, el suc de llima, la ratlladura de llima, el suc de gingebre, la sal i la cayena en un got alt i barregeu amb una batedora. Mentre barreja, aneu abocant a poc a poc l'oli fins que la maionesa tingui la textura desitjada.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.