Pals fregits de carxofa

Pals fregits de carxofa

Ingredients:
Per a les carxofes fregides
  • 8 tiges de carxofa
  • Sal marina i oli d’oliva verge extra

Per al topping

  • Formatge parmesà ratllat
  • Julivert picat
  • Ratlladura de llimona
Pas 1
Primer peleu les tiges amb un pelador de verdures i poseu-les en un bol amb aigua freda i unes branques de julivert a mesura que les peleu.
Pas 2
Després escorreu-les i talleu-les a làmines fines (idealment amb una mandolina). Apileu aquestes làmines i talleu-les a tiretes molt fines.
Pas 3
Assequeu-les molt bé i fregiu-les amb oli abundant fins que estiguin daurades.
Pas 4
Escorreu-les sobre paper absorbent i condimenteu-les amb sal.
Pas 5
Barregeu els ingredients del topping i poseu-los damunt els pals fregits.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.