PASTÍS D' AVELLANA

PASTÍS D' AVELLANA

Ingredients:
  • 250 g d’avellanes pelades 
  • 100 g de farina 
  • 50 g de sucre 
  • 2 ous 
  • 2 rovells
  • 100 g de mantega
  • 75 g de mel
Ingredients per a 4 persones
Pas 1
Tritureu les avellanes, sense fer-ne farina, i barregeu-les amb el sucre. Bateu els dos ous i els rovells, i barregeu-los amb la mantega fosa i la mel. Bateu-ho per obtenir una pasta llisa.
Pas 2
Incorporeu a la pasta la farina, passada per un colador fi, i les avellanes, barregeu-ho i aboqueu-ho en un motlle baix antiadherent.
Pas 3
Poseu-ho al forn calent, a 200 ºC, i coeu-ho 10 min. Abaixeu la temperatura a 180 ºC i continueu la cocció 30 min més, comprovant el punt de cocció del pastís.
Pas 4
Deixar-lo refredar i desemmotlleu-lo. Presenteu-lo sol o amb una mica de melmelada d’albercoc.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.