Pastís de coco i fruites

Pastís de coco i fruites

Ingredients:

Per la base cruixent de civada

  • 120 g de nous pecanes
  • 150 g de farina de civada integral
  • 60 g d'oli de coco
  • 5 dàtils desossats

 

Per al farcit de coco

  • 260 ml de crema de coco
  • 20 g de xarop d'auró
  • 5 g de vainilla en pols
  • 1,5 g d'agar-agar en pols (l’agar-agar és una alga que serveix per espasar formant una gelatina. Si no en trobes pots fer servir l’espessidor que facis servir normalment.) 

Per decorar

  • Fruits vermells: nabius, mores, groselles, maduixes, gerds, taronja ....
Pas 1
Base: Pre escalfar el forn a 180 º C
Pas 2
En un bol, barreja tots els ingredients amb les mans fins aconseguir una massa. Amb aquesta massa folra un motlle de 24 cm de diàmetre.
Pas 3
Enforna la base durant 15-20 min. Deixar refredar completament
Pas 4
Farcit: En un pot, escalfa la llet cremosa de coco, el xarop d'auró i la vainilla.
Pas 5
Quan la llet estigui tèbia, dissol l'agar-agar perquè no quedi cap grumoll.
Pas 6
Retira del foc i deixa que espesseixi una mica.
Pas 7
Aboca el farcit a sobre de la base freda
Pas 8
Introdueix el pastís a la nevera durant almenys 4 hores.
Pas 9
Decora amb les fruites que més t'agradin
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.