Pastís de pomes Graner, groselles i coco

Pastís de pomes Graner, groselles i coco

Ingredients:
  • 1 base de pastís brisa
  • 900 g de poma Graner
  • 1 cistell de groselles
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 culleradeta de mantega
  • 1 cullerada de flocs de coco
Pas 1
Estireu la massa en un motllo per a pastissos i talleu tant el paper com la massa que sobresurti. Punxeu-la amb una forquilla, enforneu-la a 170° i retireu-la abans no quedi daurada.
Pas 2
Peleu sis pomes i trossegeu-les. Poseu-les en un cassó amb un parell de cullerades d’aigua i el sucre. Coeu-les fins que estiguin tendres.
Pas 3
Feu el puré amb les pomes, afegiu-hi una mica de mantega i espereu fins que estigui a temperatura ambient.
Pas 4
Cobriu la base del pastís amb el puré i després talleu a talls una poma fresca per cobrir la base del puré. Disposeu-les per sobre, afegiu-hi les groselles i les làmines de coco.
Pas 5
Enforneu-ho fins que aconseguiu el punt desitjat de gratinat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.