PASTÍS DE PRÉSSEC VERMELL I POMA

PASTÍS DE PRÉSSEC VERMELL I POMA

Ingredients:

PER LA BASE CRUIXENT DE CIVADA

  • 120g d’ametlles Marcona

  • 150g de farina de civada integral

  • 80g d’oli de coco

  • 50g de sucre de coco

 

PER EL FARCIT

  • 600g pomes

  • 7 cullerades soperes de crema d’ametlla

 

TOPPING

  • 3 préssecs vermells

INGREDIENTS per motlle de 24cm
Pas 1
Preescalfa el forn a 180 ºC.
Pas 2
En un bol, barreja tots els ingredients per fer la base amb les mans fins a aconseguir una massa.
Pas 3
Amb aquesta massa folra un motlle de 24 cm de diàmetre.
Pas 4
Posa al forn la base durant 15-20 min. Després deixar refredar completament.
Pas 5
Pela i talla les pomes, fes-ne una compota. Deixa-ho refredar.
Pas 6
Tritura la compota de poma i la crema d’ametlles fins a obtenir una textura suau.
Pas 7
Un cop la base del pastís i la crema del farcit s’hagin refredat, aboca la crema sobre la base.
Pas 8
Talla les nectarines a mitges llunes i decora el pastís. El pots menjar així o posar-lo 10-15’ al forn amb el gratinador perquè el préssec es cogui i dori lleugerament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.