Pastís gelat de sant jordi amb llimona, roses i gerds

Pastís gelat de sant jordi amb llimona, roses i gerds

Ingredients:
  • 200 gr de nous
  • 5 Dàtils Medjool
  • 400 gr anacards crus o nous de macadàmia crues prèviament deixats en remull durant 6 hores
  • 6 C. S xarop atzavara (agave)
  • 1 C. S aigua de roses
  • Suc d'1 llimona
  • Aigua
  • 125 gr de gerds
  • 1 C.S xarop d’atzavara
  • Fruits vermells variats
  • Roses o pètals de rosa
 
Aquest pastís és totalment vegà, no conté ni làctics ni gluten.
Pas 1
Tritura les nous amb un processador d'aliments i afegir un a un els dàtils fins a obtenir una massa compacta.
Pas 2
Exten la massa en el motlle per formar la base del pastís.
Pas 3
Tritura tots els ingredients del farcit afegint aigua si és necessari per obtenir una consistència que recordi a una crema densa. La consistència ha de quedar fina però el més espessa possible.
Pas 4
Aboca la crema al motlle.
Pas 5
Introdueix el motlle al congelador mínim 8 hores.
Pas 6
Treu el pastís del congelador 1-2 hores abans de servir.
Pas 7
Tritura els gerds i el xarop d'atzavara per obtenir una melmelada i decora el pastís estenent una capa.
Pas 8
Acaba de decorar el pastís amb fruits vermells al gust i pètals de roses
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.