PASTISSOS DE PERSIMÓ AMB ENCENALLS DE XOCOLATA, MAGRANA I COCO

PASTISSOS DE PERSIMÓ AMB ENCENALLS DE XOCOLATA, MAGRANA I COCO

Ingredients:
  • 1 o 2 pasta brisa o de full
  • 6 persimons
  • 1 magrana
  • 75 g de xocolata negra
  • 1 ou
  • 1 cullerada de mel
  • 2 cullerades de coco en làmines o ratllat
  • 2 cullerades de formatge mascarpone o mató (opcional)
Pas 1
Estireu la massa al motlle utilitzant el paper de base i retallant la massa restant. Pressioneu la massa restant contra les vores del motlle o feu-ne un plec. Pinteu-la amb el rovell d'ou batut amb una culleradeta d'aigua, sobretot al voltant de les vores.
Pas 2
Punxeu-la lleugerament amb un ganivet perquè no s'infli. Enforneu-la amb el forn preescalfat fins que comenci a daurar-se. Peleu i talleu la fruita: la meitat en làmines i l'altra meitat de la fruita que estigui més madura aixafeu-la amb una forquilla.
Pas 3
Disposeu la fruita en làmines en un dels motlles i el puré en l'altre. Enforneu-ho durant uns 20 minuts. Pinteu-ho amb mel diluïda amb mitja cullerada d'aigua.
Pas 4
Quan ho retirem, podrem tornar a pintar el resultat amb mel perquè quedi brillant i hi afegirem els grans de magrana, farem encenalls de xocolata amb un pelapatates i ho empolsarem amb coco.
Pas 5
Serviu-ho amb formatge mascarpone, mató o crema de llet.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.