Pastís ràpid de moniato i bolets

Pastís ràpid de moniato i bolets

Ingredients:
  • 1 base de massa brisa 
  • 2-3 moniatos petits 
  • ½ bròcoli 
  • 1 ceba morada 
  • 200 g de bolets variats 
  • Oli d’oliva
  • Escames de sal 
  • Pebre negre
Pas 1
Estireu la massa brisa en una safata de forn folrada amb paper vegetal, punxeu-la i enforneu-la a 180° fins que es comenci a daurar.
Pas 2
Renteu el moniato i el bròcoli. Peleu el moniato i talleu-lo a talls molt fins, desfeu el bròcoli en petits branquillons, talleu la ceba morada a juliana fina i reserveu-ho.
Pas 3
Una vegada que la base de pastís estigui gairebé daurada, retireu-la del forn i comenceu a distribuir les verdures al damunt: una mica de ceba a la base, després les làmines de moniato, més ceba, els trossets de bròcoli i, finalment, els bolets partits per la meitat o a quarts, depenent de la mida.
Pas 4
Unteu els ingredients amb oli d’oliva, escames de sal i una mica de pebre negre. Torneu-ho a enfornar uns 10 minuts a 170°, o fins que les verdures estiguin tendres
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.