Patates farcides amb salsa de bolets

Patates farcides amb salsa de bolets

Ingredients:
2 patates mitjanes
1 ceba tendra
Oli d’oliva verge extra,
sal
150 g de llenties cuites
1 pot de salsa de bolets
Pas 1
Renteu bé les patates i bulliu-les senceres amb pell durant 5 minuts.
Pas 2
Poseu-les en una safata de forn, escampeu-hi sal per sobre i rostiu-les a 180 °C fins que estiguin tendres quan les punxeu.
Pas 3
Mentrestant, talleu la ceba tendra a rodanxes i ofegueu-la 5 minuts en una paella amb una mica de sal i una mica d’oli d’oliva verge extra.
Pas 4
Afegiu-hi les llenties i removeu-ho uns minuts. Reserveu-ho.
Pas 5
Una vegada les patates estiguin cuites, talleu-les per la meitat, però sense que el tall arribi al final. En l’espai d’obertura poseu-hi les llenties saltades
Pas 6
Escalfeu la salsa de bolets i poseu-la per sobre de les patates.
Pas 7
Serviu-ho immediatament acompanyat de fulles verdes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.