Pavlova amb fruites vermelles

Pavlova amb fruites vermelles

Ingredients:
  • 4 clares dou
  • 250 g de sucre de llustre
  • 40 g davellanes torrades pelades
  • 1 terrina de gerd
  • 1 terrina de nabius
  • 50 g de maduixots
  • 50 g de mores
  • 300 ml de crema de llet de muntar
  • Fulles de menta fresca
  • Sucre de llustre
Pas 1
Preescalfeu el forn a 150°.
Pas 2
Bateu les clares, aneu-hi incorporant a poc a poc el sucre fins que obtingueu una merenga ferma i brillant, incorporeu-hi les avellanes i barregeu-ho amb compte.
Pas 3
Estireu la crema de merenga en una safata de forn amb paper sulfurat donant-li forma de cèrcol. Enforneu-ho 1 hora i deixeu que es refredi dins del forn.
Pas 4
Munteu la nata, ompliu el cèrcol de merenga amb nata, decoreu-lo amb les fruites vermelles i les fulles de menta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.