Peres al blau

Peres al blau

Ingredients:
  • 2 peres d’hivern grosses 
  • 150 g de formatge blau cremós
  • 60 g de nous sense closca
  • 1 cullerada de mel 
  • 3 brots de menta
  • 1 llimona 
  • 15 g de mantega pebre negre
Pas 1
Renteu les peres i talleu-les al llarg per la meitat. Peleu-les i retireu-ne les llavors i el peduncle. Buideu una mica les meitats i reserveu-ne la polpa. Regueu-les amb una mica de suc de llimona, per evitar que s’ennegreixin, i poseu-les en una safata de forn.
Pas 2
Foneu la mantega amb la mel i unteu-hi les peres.
Pas 3
Amb una forquilla, esclafeu el formatge blau i barregeu-lo amb la menta picada, les nous a trossos i la polpa de pera reservada. Distribuïu-ho per damunt de les peres i, si us hi agrada, poseu-hi una mica de pebre negre.
Pas 4
Poseu-les al forn calent, a 180 ºC, 3-4 min, perquè el formatge es comenci a fondre. Porteu-ho a taula immediatament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.