Pèsols amb salsa verda

Pèsols amb salsa verda

Ingredients:
  • 2 grans dall
  • Un grapat de julivert
  • 1 cullerada de farina (opcional)
  • 1 l de fumet blanc
  • Sal
  • 1 ou
  • ½ kg de pèsols frescos
Pas 1
En una cassola de fang o, si no en teniu, en una paella sofregiu lleugerament els grans d’all ben picats amb un bon raig d’oli d’oliva i els pèsols frescos. Barregeu-ho bé, afegiu-hi el julivert i una culleradeta de farina i dissoleu-ho bé.
Pas 2
Afegiu-hi el fumet i deixeu-ho coure durant 12 minuts.
Pas 3
Afegiu l’ou al brou i deixeu-ho coure 4 minuts més a foc molt lent... Una mica de sal i ja està a punt!
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.