Pizza de calçots amb pernil ibèric

Pizza de calçots amb pernil ibèric

Ingredients:
  • 2 bases de pizza Ametller
  • 120 g d’espatlla ibèrica Ametller
  • 3 ous bio Ametller
  • 1 manat de calçots
  • 2 cullerades de salsa romesco Ametller o tapenade de tomàquets secs Ametller
  • 100 g de formatge feta
  • Olives de Kalamata
  • Orenga fresca
  • Oli doliva verge
  • Pebre
  • Sal en escames
Pas 1
Netegeu els calçots, retireu-ne una o dues capes de pell i talleu la part de la tija verda.
Pas 2
Disposeu-los en una safata de forn coberta de paper vegetal i pinteu-los amb una mica d’oli d’oliva. Enforneu-los uns 15 minuts a 180 °C fins que estiguin tendres i sense que perdin la textura.
Pas 3
Escalfeu al forn les bases de pizza uns 5 minuts per treure’n la humitat i perquè estiguin lleugerament cruixents.
Pas 4
Munteu les pizzes, escampeu la salsa de calçots sobre la base, col·loqueu-hi els calçots, el pernil, el formatge feta i les olives. Doneu-hi un toc d’oli i gratineu-ho uns minuts amb orenga o farigola fresca.
Pas 5
Feu els ous en una paella amb una cullerada d’oli i col·loqueu-los a sobre de la pizza.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.