PIZZA DE COLS I PESTO

PIZZA DE COLS I PESTO

Ingredients:
  • 4 cullerades de pesto de tomàquet sec
  • 4 cols de Brussel·les
  • ½ magrana
  • Uns brots de remolatxa (opcional)
  • 80 g de formatge cremós
  • Sal, pebre 
  • oli d’oliva verge extra
Pas 1
Escalfeu la base de pizza al forn molt calent durant uns minuts. Retireu-la.
Pas 2
Talleu la base de les cols de Brussel·les i fer-los un tall en creu. Poseu-les en un cassó amb aigua bullint i coeu-les uns 3 minuts. Coleu-les i refresqueu-les amb aigua molt freda; després, esfulleu-les.
Pas 3
Esteneu el pesto de tomàquet sec damunt la base de la pizza, després aneu col·locant les fulles de les cols, els grans de magrana, els brots i els floquets de formatge cremós.
Pas 4
Enforneu-ho uns minuts i afegiu-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra quan ho retireu. Condimenteu-ho amb sal i pebre.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.