Pizzetes d’espelta amb préssec i pernil

Pizzetes d’espelta amb préssec i pernil

Ingredients:

1-2 préssecs d’aigua
4 masses de piadina d’espelta
160 g d’espatlla ibèrica
200 g de formatge fresc
Unes fulles d’alfàbrega
4 cullerades de pinyons
50 g de formatge parmesà

Per a 4
Pas 1
Peleu els préssecs, talleu-los a grills i passeu-los per la planxa.
Pas 2
Torreu els pinyons.
Pas 3
Talleu el parmesà a escames amb un pelador.
Pas 4
Escalfeu les piadines per tots dos costats, repartiu en cadascuna una mica de formatge fresc, pernil, alfàbrega, pinyons i escames de parmesà.
Pas 5
Serviu-ho immediatament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.