POP AMB CAPIPOTA ROLL

POP AMB CAPIPOTA ROLL

Ingredients:
  • 1 u. Pa Rock & Roll
  • 80 g de Pop cuit 
  • 30 g de Capipota bullit tallat
  • 1 xic de salsa d’allioli negre
Pas 1
Cocció al vapor durant 15 min a 70°
Pas 2
Introduïu en aigua freda per tal d’aturar la cocció
Pas 3
Rostiu la pota de pop
Pas 4
Talleu la pota de pop a rodanxes
Pas 5
Talleu el pa per la part superior sense tallar-ne la base
Pas 6
Ompliu el pa amb un cordó d’allioli negre
Pas 7
Col·loqueu el pop i el capipota dins el roll
Pas 8
Escalfeu el roll
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.