POP ROLL

POP ROLL

Ingredients:
  • 1u. Pa Rock&Roll
  • 80g de potes de pop cuit
  • 10g de ruca
  • Un xic de salsa d' escabetx 
  • 1 cullerada d' oli d’oliva verge extra
  • 1 xic de sal de Maldon al teu gust
Pas 1
Rostiu el pop
Pas 2
Talleu el pop a rodanxes i amaniu-lo amb l’escabetx
Pas 3
Talleu el pa per la part superior sense tallar-ne la base
Pas 4
Marqueu el pa per les dues bandes
Pas 5
Ompliu el roll amb el pop calent
Pas 6
Amaniu la ruca amb oli i sal
Pas 7
Distribuïu l’amanida de ruca per sobre del pop
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.