Raviolis d’espinacs amb salsa bolonyesa i mozzarella de búfala

Raviolis d’espinacs amb salsa bolonyesa i mozzarella de búfala

Ingredients:
  • 250 g de raviolis d’espinacs i ricotta
  • 1 pot de salsa bolonyesa
  • 125 g de mozzarella de búfala
Pas 1
Poseu una olla amb aigua a bullir.
Pas 2
Afegiu-hi un grapat de sal marina i aboqueu-hi els raviolis; deixeu-los coure 3-4 minuts i coleu-los.
Pas 3
Escalfeu a l’olla la salsa i barregeu-la amb els raviolis.
Pas 4
Poseu la pasta en una safata apta per al forn i col•loqueu-hi al damunt la mozzarella en rodanxes.
Pas 5
Enforneu-ho a 200 °C fins que el formatge es gratini i serviu-ho immediatament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.