Pas 1
Escalfeu la base de pizza al forn molt calent durant uns minuts. Retireu-la.
Pas 2
Passeu el carbassó per l’espiralitzador per obtenir-ne espaguetis.
Pas 3
Peleu el gra d’all i talleu-lo a làmines.
Pas 4
Escalfeu un rajolí d’oli en una paella i poseu-hi la cúrcuma, l’all i una mica de sal. Abans que l’all agafi color, poseu-hi els espaguetis de carbassó. Removeu-ho uns 2 minuts i retireu-ho.
Pas 5
Esteneu el formatge sobre la base de pizza i col·loqueu-hi els espaguetis. Poseu-ho al forn uns minuts i retireu-ho.
Pas 6
Just abans de servir-ho, talleu el parmesà en escames i distribuïu-lo per sobre.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.