LLOM DE PORC AMB SALSA DE FRUITS VERMELLS

LLOM DE PORC AMB SALSA DE FRUITS VERMELLS

Ingredients:
  • 800 o 900 g de llom de porc
  • 250 g de fruits vermells (nabius, gerds, mores)
  • 6 figues
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada de suc de llimona o vinagre balsàmic
  • 3 cullerades de vi negre
  • Oli d'oliva verge AO
  • Fulles de romaní
  • Sal
  • Pebre
Pas 1
Salpebrar el llom i untar-lo bé amb una mica d'oli d'oliva i unes fulles de romaní. Macerar-ho uns 10 minuts.
Pas 2
Col·locar-ho en una safata. Posar al costat els grans d'all sencers i enfornar durant 45 minuts aproximadament. Pintar amb el seu suc durant la cocció. Afegir al final les figues tallades per la meitat.
Pas 3
Netejar els fruits vermells i posar-los en un cassó amb el suc de llimona o el vinagre balsàmic. Coure'ls suaument i afegir el vi. Deixar evaporar i que la salsa es lligui. Afegir un polsim de sucre morè si resulta molt amarga.
Pas 4
Servir el llom tallat amb la salsa i les figues.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.