Pas 1
Netejar les sardines i cobrir-les amb la sal gruixuda, sucre, pell de llima, llimona, taronja i pebre negre, deixar marinar mínim 2h.
Pas 2
Pel cous-cous, escalfem la mateixa proporció de brou depuratiu (bullint) que el pes de la sèmola. Deixem reposar 5 minuts. Desgranem amb una forquilla i deixem refredar.
Pas 3
Tallem els pebrots en daus molt petits de (0,5cm x 0,5cm). Ho barregem amb el suc de la llima, les panses (que les hidratem 5 minuts en aigua), unes fulles de menta esmicolada a mà, unes pipes, sal i el cous-cous.
Pas 4
Tallem una rodanxa de síndria (1,5cm de gruix) amb forma de cercle.
Pas 5
Afegim el cous-cous i a sobre les sardines marinades ben rentades de sal.
Pas 6
Decorem amb fulles de menta.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.