GELATINA DE SÍNDRIA I AGAR-AGAR

GELATINA DE SÍNDRIA I AGAR-AGAR

Ingredients:
  • 1/2 síndria mitjana
  • 10 g agar-agar en pols (o fulles de gelatina)
  • Fruits vermells (nabius, maduixes, gerds)
Pas 1
Fes suc de síndria amb un extractor o una liquadora. Més o menys sorgeix un litre.
Pas 2
Agafa mig litre del suc i porta’l a ebullició amb els 10 g d’agar-agar. Mentrestant, no deixis de remenar.
Pas 3
Un cop l’agar-agar està ben dissolt, treu-lo del foc i afegeix la resta del suc de síndria.
Pas 4
Omple motlles en forma de flam amb la barreja i afegeix a un grapat de fruits vermells a cadascun.
Pas 5
Deixa que es solidifiquin dins de la nevera mínim durant 20 minuts.
Pas 6
Per últim, ja pots extreure la substància del motlle i servir-ho.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.