BACALLÀ AMB PÈSOLS A L'ESTIL DE LLAVANERES

BACALLÀ AMB PÈSOLS A L'ESTIL DE LLAVANERES

Ingredients:
  • 1 pastanaga
  • 1 nap
  • 1/4 d'api celerí
  • 2 Alls tendres
  • 1 Kg pèsols del Maresme
  • 1 llom de bacallà dessalat Royal 225gr
  • 1 cullereta d'orenga
  • 1/2 cullereta de pebre negre
  • 1/2 got d'aigua
           Una recepta amb verdures, bacallà i pèsols del Maresme. 
.
Pas 1

Talla les verdures en dauets.
Pas 2

Posa a daurar les verdures i afegeix l'orenga i el pebre.
Pas 3

Cou els pèsols durant dos minuts. Finalment encabeix el bacallà.
Pas 4

Posa el tall de bacallà a un plat i reparteix les verdures ofegades.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.