icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
CONILL AMB LLIMONA

CONILL AMB LLIMONA

Ingredients:
  • 1 conill a octaus
  • 3 llimones
  • 2 grans d’all 
  • 1 ceba 
  • 1 pastanaga
  • 1 fulla de llorer 
  • 1 brot de romaní fresc
  • julivert
  • brots d’alfàbrega
  • mantega oli d’oliva verge extra 
  • 100 ml de vi blanc sec 
  • sal 
  • pebre negre 
  • farina
Pas 1
Espremeu dues llimones i traieu-ne tires de pela fines; talleu la tercera a quarts. Piqueu els grans d’all ben menuts. Poseu tota la llimona en un bol, amb el llorer i el romaní; salpebreu-ho discretament i poseu-hi a marinar els talls de conill (nets i secs) 1 h ben bona; remeneu-ho de tant en tant.
Pas 2
Piqueu la ceba, la pastanaga i el julivert. Poseu mantega i oli en una cassola i daureu-hi els talls de conill, enfarinats i espolsats. Incorporeu-hi el picat de verdures (ceba, pastanaga i julivert), i l’all, el llorer i el romaní de la marinada, i deixeu que es faci uns 5 min.
Pas 3
Incorporeu-hi el vi i una quantitat similar del suc de marinar, juntament amb els quarts de llimona. Tapeu la cassola i deixeu que cogui, a foc ben suau, 1 h ben bona. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua.
Pas 4
Un minut abans de dur-ho a taula, renteu, eixugueu i piqueu les fulles d’alfàbrega i escampeu-ho per sobre el guisat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.