CALAMARSONS AMB TRINXAT DE CIGRONS I MONIATO

CALAMARSONS AMB TRINXAT DE CIGRONS I MONIATO

Ingredients:
  • 1 moniato
  • 1/2 bol de cigrons cuits
  • 1 calamar fresc
  • tomàquet sencer pelat AO
  • cors d'escarola AO
  • 1/2 magrana
  • 3 c.s. d'oli d'oliva verge extra
  • 2 avellanes torrades
  • 2 ametlles torrades
  • pebre negre
  • herbes seques
  • sal
Pas 1
Pela i talla el monitao en daus gruixuts, afegeix sal i pebre i daura'ls 1 minut amb un xic d'oli d'oliva verge extra. Baixa el foc, tapeu i deixeu 6 minuts perquè s'acabi de fer
Pas 2
Daura el calamar a un altra paella, 3 minuts per cada banda
Pas 3
Afegim els cigrons a la paella on tenim el moniato i deixem que es faci a foc lent
Pas 4
En un bol dipositem els cors d'escarola, i colpegem mitja magrana sobre l'escarola perquè saltin els grans
Pas 5
Trinxem els cigrons i el moniato fins que quedi una massa modelable
Pas 6
Fem una picada amb els fruits secs, les espècies i oli d'oliva verge extra, ho tirem a la paella on estava el calamar que ja haurem retirat
Pas 7
Piquem un tomàquet i ho afegim
Pas 8
Emplatem totes les elaboracions
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.