JARRET AMB ENDÍVIES I MEL

JARRET AMB ENDÍVIES I MEL

Ingredients:
  • 1 jarret de vedella
  • 1 ceba
  • 3 pastanagues
  • 5 grans d'all
  • 4 endívies
  • 200 ml de brou de verdures AO
  • 75 g de mel
  • Fulles de farigola
  • Oli d'oliva verge AO
  • Sal
  • Pebre
Pas 1
Salpebrar per tots dos costats el jarret. Marcar-ho en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. Girar-ho perquè es dauri igual per tots dos costats
Pas 2
Afegir les pastanagues pelades, els grans d'all sencers, la farigola i la ceba a trossos. Coure durant uns 10 minuts. Afegir el brou i cuinar uns minuts fins que s'evapori lleugerament.
Pas 3
Passar la carn i les verdures a una safata de forn (preescalfat) i enfornar durant una hora aproximadament. Anar mullant la carn amb el seu suc.
Pas 4
Afegir al final les endívies tallades en quarts. Desglaçar la safata i afegir la mel.
Pas 5
Servir amb les endívies i la salsa desglaçada i triturada si es desitja.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.