Pas 1
Posem la quinoa a bullir amb una mica de sal, quan estigui la quinoa cuita, l’escorrem sense passar per aigua. I deixem que refredi.
Pas 2
La coliflor i el bròquil el posem en una cassola amb aigua bullint durant 4min-5min, que quedin al dent, refredem i piquem, ho ajuntem amb els cherrys, els fruits secs i el formatge feta.
Pas 3
Les bledes les escaldem en aigua bullint durant 1min-2min i refredem amb aigua i gel. Tallem en forma de triangle
Pas 4
Farcim les nostres fulles de bleda escalfades
Pas 5
Emulsionem una mica de iogurt amb oli d’oliva i sal
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.