COLS DE BRUSSEL·LES CARAMELITZADES

COLS DE BRUSSEL·LES CARAMELITZADES

Ingredients:
  • 500 g de cols de Brussel·les
  • 4 cullerades d'oli d'olive verge
  • 2 cullerades de xarop d'auró
  • ½ tasses d'ametlles a rodanxes
  • mitja magrana per decorar
Pas 1
Precalenta el forn a 200 graus.
Pas 2
En una safata per enfornar folrada amb paper d'alumini, barreja les cols de Brussel·les amb 3 cullerades d'oli d'oliva i el xarop d'auró.
Pas 3
Coloca la safata per enfornar al forn i la deixem uns 25 minuts. Les cols de Brussel·les han de ser caramel·litzades.
Pas 4
Aproximadament cinc minuts abans que les cols de Brussel·les estiguin a punt, torra les ametlles a làmines en una paella.
Pas 5
Una vegada que les cols de Brussel·les estiguin rostides, col·loca-les en un bol i afegeix la barreja d'ametlles torrades.
Pas 6
Decora amb grans de magrana i servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.